QuickMenu Template

 

Om Dansk Håndværks Polstrersektion


Polstrersektion er det gamle Landslaget, som er stiftet den 19. august 1973 ved fusion mellem landsforeningen for
Sadelmager - og Tapetserermestre i Danmark, og Sadelmager- og Tapetsererlauget i Danmark. Organisationens bomærke er som vist i venstre hjørne.

 


Optagelse:
Som medlem af Polstrersektionen kan optages enhver enkeltperson eller virksomhed inden for fagområdet, for så vidt vedkommende har drevet selvstændig virksomhed i mindst 1 år. Bestyrelsen kan, når særlige grunde taler derfor, optage næringsdrivende, der ikke opfylder ovennævnte betingelser, ligesom bestyrelsen, såfremt det findes formålstjenligt, kan optage virksomheder, hvis indehavere ikke er udlært inden for Auto- og Boligmonteringsområdet, men hvor værkstedet, der hører til virksomheden, ledes af en kvalificeret person.
Det påhviler samtlige medlemmer at fremme medlemsoptagelserne mest muligt.
Når aktieselskaber, interessentskaber eller lignende virksomheder, som har flere indehavere, ønsker optagelse i Landslauget, gælder de samme regler som for optagelse af personer. Dog skal disse virksomheder ved begæring om optagelse anmelde den eller de personer, der repræsenterer og tegner firmaet.
Optagelse skal ske gennem den stedlige lokalforening, hvor en sådan findes, eller ved henvendelse til et bestyrelsesmedlem eller direkte til Dansk Håndværks sekretariat.

Passive medlemmer kan optages i lokalforeningerne.


Hvorfor være medlem af Dansk Håndværk Polstrersektion

Dansk Håndværk er arbejdsgiverforeningen for virksomheder inden for møbelpolstrere, autosadelmagere, sadelmagere, tæppepålægning, gardindekoratører/solafskærmning, og møbelindustri.


Som medlem af Dansk Håndværk, har du derfor altid en stærk organisation i ryggen, der hurtigt kan hjælpe dig med det du har brug for.

Sekretariatet består af et veluddannet team, der er klar til at rådgive og vejlede dig. Sekretariatet prioriterer den nære og personlige kontakt til medlemmerne meget højt. Råd og vejledning er ikke længere væk end telefonen.

 

Rådgivning:
Sekretariatet er altid klar til at rådgive og vejlede inden for:

  • Overenskomsten

  • Ansættelsesretten

  • Ved eventuelle tvister med ansatte eller kunder

  • Arbejdsmiljø samt implementering i virksomhederne

  • Arbejdsmiljøværktøjer

  • Aftaleforhold mv.

Ofte vil du få svaret med det samme, og kræver dit spørgsmål en nærmere undersøgelse, vender vi hurtigst muligt tilbage til dig.

 

Fordele ved medlemskab af Dansk Håndværk
Ud over at Dansk Håndværk har et konkurrencedygtigt kontingent, feriekortaftale samt rabataftaler på eksempelvis brændstof og lønsystem, så signalerer et medlemskab, at du er en seriøs virksomhed.
Som medlem kan du aktivt i din markedsføring over for dine kunder slå på, at du er laugsmester og derfor tager kundetilfredshed samt kvalitet alvorligt.

 

Barsel
Alle private arbejdsgivere skal i henhold til lovgivningen være omfattet af en barselsordning. Landslauget samarbejder med Barsel.dk som administreres af ATP

Læs mere om Barsel.dk på www.barsel.dk

 

ProLøn- et lønsystem til hele virksomheden
Med ProLøn har vi et rigtig godt medlemstilbud. De af vores medlemmer, der allerede har skiftet til ProLøn er yderst tilfredse, ud fra de meldinger vi får tilbage. Hos ProLøn kan du altid komme igennem på telefonen, hvis du har spørgsmål.

 

Lønsystemet tager udgangspunkt i overenskomsten, og samtidig håndterer lønsystemet også alle virksomhedens øvrige ansatte.

 

Lønbehandling med ProLøn-Landslauget bliver både billigere og nemmere, uanset om du vælger Internetløsningen eller papirløsningen. Valget er dit.

 

Mesterkataloget
Mesterkataloget er et praktisk og meget anvendeligt opslagsværk, der hurtigt giver dig et overblik over materialer samt tidsforbrug.

 

Profil på Dans Håndværks hjemmeside
Som medlem kan du få lagt din profil ind på Dansk Håndværks hjemmeside, hvilket er med til at synliggøre dig, når kunderne søger efter en laugsmester, til udførelse af en given opgave.

 

Tiltrædelsesoverenskomst
Tiltræder virksomheden i forvejen overenskomsten, er der yderligere penge at spare ved at melde sig ind i Dansk Håndværk.

Dansk Håndværk påtager sig nemlig et stort arbejde på elevområdet og derfor betaler medlemmer af Dansk Håndværk et noget mindre beløb til uddannelsesfonden, end virksomheder der ikke er medlem.

Du er velkommen til at kontakte sekretariatet på telefon 32 630 470 for mere information.

 

Et medlem af Dansk Håndværk – din garanti for kvalitet

 

Islands Brygge 26 - Postboks 1987 - 2300 København S - tlf. 32 63 04 70 - fax. 32 63 04 72